středa 20. února 2013

Stěhování



Po delší době se budu snažit sepsat, co se všechno přihodilo. Už nám tak trochu došla trpělivost s uklízením po našich spolubydlících, takže jsme se rozhodli najít si bydlení nové. No jo, jenže jsme to dali vědět pozdě landlordovi nynějšího bytu (o čtyři dny), proto se to začalo celé komplikovat a abychom dostali náši zálohu zpět, musíme najít někoho za nás. V neděli jsme našli úžasný apartmán, kde je jedna ložnice a obývák s kuchyňkou, jeden blok od longboardů, takže Matěj to bude mít do práce asi 3 minuty. Mně se to tedy trochu prodlouží, ale protože je zastávka hned u baráku, tak asi jen o 15 minut. Větší háček je v tom, že je to nezařízené. Takže když přijdeme z práce, hledáme někoho za nás a pak ještě nábytek do pokoje. V ulici před baráky se občas najde něco zadarmo, takže jsme hned ukořistili stolek. No, připadám si jak super socka :D. Matěj přijde z práce a jen zahlásí, kde viděl jaký nábytek. Hodim na sebe bundu a vyrážíme ho ukořistit :D
Teď jsme našli na netu super gauč, ale zas nevíme, jak ho převezeme. Je to prostě zábava.

Taky si konečně zařizuju místní visa kartu, abych konečně mohla platit kartou přes internet. Našla jsem dobrý portál na slevy, ale bez karty nám to bude k ničemu. Stejně tak i lístky na NHL nemám jak koupit.
Matěj tráví dva dny v týdnu na prkně, a já zas v v práci,takže nic novýho. V motelu bylo zas veselo s jedním pánem, který běhal na recepci jen v trenkách a pouštěl si tam porno. Když jsem mu šla uklízet pokoj, tak jsem se opravdu bála, co ukáže mě. Naštěstí se ukázalo, že to nejlepší si schovával pro našeho francouzského recepčního :D. Taky jsem zjistila, že o jednoho z nejlepších nutričních terapeutů není v Dánsku zájem, takže plánujeme pobyt v Kanadě do října. Pomalu musíme plánovat dovolené, a co všechno budeme chtít objet. Konečně už to tu bude víc zajímavé a budou i nějaké jiné fotky než jen z Vancouveru. 



1 komentář:

  1. "Taky jsem zjistila, že o jednoho z nejlepších nutričních terapeutů není v Dánsku zájem" neví o co přicházejí!!!!

    OdpovědětVymazat