úterý 23. října 2012

Cypress

Tak je to tady! Dostali jsme vymodlenou práci v lyžařském středisku. Minulý týden se stejně jako v Grouse Mountain konal job fair i v Cypress Mountain. Do Cypress jsem ale jet nechtěla, protože je to dál a doprava je tam trošku složitější. Matěj to ale zkusit chtěl, takže vyrazil na autobus. Bohužel stál na špatné zastávce, takže se nikam nedostal. Včera na internetu nabízeli další pozice, především do kuchyně, tak jsme na to hned odpověděli. Ráno nám přišel mail, že se máme dostavit na pohovor ve čtyry odpoledne. Takže hned tu byl první problém – jak se tam dostanem? Přes zimu tam jezdí skibus a taky hromada zaměstnanců, ale teď je ještě mrtvá sezona a nic tam nejezdí. Přemluvili jsme tedy našeho spolubydlícího, aby nás tam hodil autem a pak už šlo všechno jak po másle. Vedoucí byl asi tak stejně starý jako my, pochválil mojí angličtinu a hnedka mě vzal. Pro Matěje tam měli pozici – hlavní manager pro komunikaci a vztah s veřejností – prostě PR, ale prý bude muset začít hezky od podlahy s mytím nádobí :) . Největší výhoda je samozřejmě celosezónní permice a hromada slev. V sobotu nastupujem na zaučování a za dva týdny už snad bude začínat sezóna. Záleží ale na počasí.

V Cypress už pěkně sněží, takže je to příjemná změna, když vyjedete z deště ve Vancouveru a za 15 minut jste na sněhu. Pro ty co nevědí, Cypress bylo společně s Whistlerem dějištěm Zimních olympijských her 2010. Přikládáme tedy fotečku s olympijskými kruhy z Cypress.

Pro zájemce přikládáme odkaz na mapku sjezdovek http://cypressmountain.com/interactive-maps. Takže můžete dorazit a zajezdit si s námi :)

Žádné komentáře:

Okomentovat