sobota 27. října 2012

Zácvik



Ahoj všem:)
 Dneska jsme byli na zácviku v Cypress a spíš než zácvik bych to nazvala jako papírování. Dostali jsme miliony papírů ohledně bezpečnosti a hygieně, které jsme museli vyplnit a podepsat, což zabralo pěknou hodinku. Samozřejmě nám ukázali prezentaci o historii střediska a v čem všem jsou nejlepší. Pro představu – průměrně se ve středisku otočí 1000 lidí za den. Trochu neuvěřitelné číslo, že se tak trochu obávám, jestli ty hambáče stihnu pro všechny udělat :). Matěj bude mít svojí kancelář (prostor s myčkami) 3x větší než v pekárně, takže to nebude pohoda, klídek, tabáček a ruce dostanou zabrat :).  Jedna z výhod je určitě celosezónní permice. Ale co nás nejvíc potěšilo a především náš žaludek byl potěšen, že dostaneme oběd zdarma. Teď jen doufám, že to nebudou jen smažený hranolky nebo hamburger. Matěj už se nemůže dočkat, až přesedlá ze zeleninových polévek na steaky.
Vzhledem k tomu, že se trochu oteplilo, opět prší a to i na horách, začátek sezony se posunul o další týden, takže minimálně dva týdny si na naši premiéru ještě počkáme. 


V pátek jsem byla také na pohovoru ohledně uklízení v motelu. V inzerátu spíše preferovali někoho s volnými víkendy na více dnů, takže po přijetí na Cypress jsem nedoufala, že by mě tam chtěli na dva dny v týdnu. Nakonec bylo všechno jinak a Eliška dostala i druhou práci. Domluvili jsme se na dva dny v týdnu, kdy budu zastupovat jinou uklizečku, která si bude muset vzít povinné dva dny volna. Nevýhodou je, že je to až na úplném okraji West Vancouveru – v Horseshoe Bay. Takže budu muset vstávat o hodinku dřív, abych se tam dostala. Ale! Placené je to mnohem líp, začíná se na 14$, takže paráda.

Žádné komentáře:

Okomentovat